Blogi

Tuntuu kuin olisimme yhtäkkiä hypänneet talvesta kesään. Toukokuu on hellinyt meitä lämmöllä ja luonto on puhjennut täyteen vihreyttä ja kukkia. Mehiläiset ja ampiaiset tekevät täyttä työpäivää sekä perhosia lentelee. Kaikki aistit huumaantuvat ja saavat täyttyä kesän energialla.

Tammikuun lopun päiviä eletään. Tätä kirjoittaessani pihalla käy kova tuuli, aurinko pilkistelee pilvien välistä ja olemme hieman plussan puolella. Tämä tuntuu lähes kevään koitolta paukkuvien pakkaspäivien jälkeen vaikkakin olemme keskellä talvenselkää.

Kiitollisuus

17.12.2023

Vuosi alkaa olemaan loppusuoralla ja joulun odotus on läsnä. Ajatukset hiipivät joulun rauhaan ja tunnelmaan. Meillä joulu on tänä vuonna hieman erilainen, mutta silti joulun voi aistia ja tuntea.

Kannattelijana

21.11.2023

Olen aikanaan tehnyt henkimaailman kanssa sopimuksen, kun Sanat Sinulle viestejä vuosia sitten alkoi ilmaantumaan. Sopimus on yhä voimassa ja se on sellainen, että yön aikana en ota mitään viestejä vastaan. Tämä saattaa kuulostaa huvittavalta, mutta minulle se on taannut paremmat yöunet. Kuitenkin vuosien mittaan, uneni ovat vahvistuneet ja tiedän,...

Sanojen voima

04.10.2023

Istun kirjoittamassa tätä kirjoitusta tänne blogiin päivänä, jolloin olen hymyillyt ja olo on kiitollinen.

Syksyn syliin

22.08.2023

Tunnen sen kehossani ja näen sekä koen sen luonnosta. Kääntyminen syksyn sykliin on tapahtumassa. Itse rakastan syksyä. Sen ensimmäisiä kuulakkaita aamuja, iltojen pimeyttä sekä hiljentyvää, kuin unille valmistautuvaa luontoa.

Sain kunnian olla mukana haastateltavana erään lehden juttuun, jossa otsikkona oli Kolme hyvää noitaa.
Juttu käsitteli omalta osaltani sitä, minkälaista työni on ja kuinka koen parantajuuden tai noituuden, jos sitä siksi haluaa kutsua, nykyajassa.
Olen saanut valtavasti viestejä ja postitiivista palautetta tästä jutusta. Ja haluan tätäkin kautta...

Puhutaanko hetki surusta? Mitä se sinulle nostattaa näkyväksi?
Olen saanut osakseni paljon surua kannettavaksi. Niinkuin meistä varmasti moni. Olen saanut vetää ryhmää vertaisille tämän aiheen ympärillä. Se on ollut valtavan rikastuttavaa.
Omaan suruuni liittyy erilaisia tunteita.Siksi, että oma läheiseni menehtyi tavalla, joka koetaan usein itse...

Elämässä tulee hetkiä, jolloin tunnet olevasi oman elämän odotushuoneessa. Istut ja odotat. Etkä välttämättä edes tiedä, mitä odotat. Elämä ympärilläsi jatkaa kulkuaan, ympärillä oleville ihmisille tapahtuu koko ajan jotakin uutta ja he jatkavat eteenpäin. Sinä vain istut ja odotat.