Blogi

Luin jostakin somen maailmasta kommentin jokin aika sitten, jossa sanottiin naisen olevan toiselle naiselle susi. Hätkähdin tätä lausetta. Tuo lause nousi takaisin mieleeni, kun luin kirjaa, joka käsitteli naiseuden voimaa.

Katselen ulos ikkunasta ja sisälläni hyrisee. Ulkona on pikku pakkanen ja vihdoin, monen monen päivän jälkeen, ulkona paistaa aurinko. Se saa puiden huurteiset oksat välkehtimään. Olo on rauhallinen ja leppoisa.

Sanat Sinulle

10.01.2023

Kun tämä vuosi 2023 alkoi, tunnustelin omaa teemaani tälle vuodelle. Ja se tuli hyvin selkeänä itselleni. Se on syklisyys ❤ Oman elämän syklisyys. Ja tämä teema lähti syvenemään itselleni ja mitä se minulle tarkoittaa. Se tarkoittaa sitä, että omaa ja luonnon syklisyyttä seuraten, vahvistuu oma tietämys, oma syvin olemus ja kunnioitus luontoa ja...

Olen saanut ja nimenomaan saanut, vetää erilaisia piirejä ja ryhmiä. Hetkiä, joissa kokoonnutaan yhteisen asian äärelle. Nämä hetket ovat olleet arvokkaita. Meille kaikille siinä hetkessä olleille. Näissä tilanteissa olen toiminut niin ohjaajana kuin vertaisena.

Irtipäästäminen ja uuden mahdollistuminen. Se on ollut teemana itselläni. Miten vapauttavaa on päästää irti vanhasta. Ja miten upeata on sen myötä huomata uusien asioiden tuleminen omaan elämään.

Elämässä tulee hetkiä, jolloin on aika tehdä muutoksia. Koskee ne sitten työtä tai omaa elämää, huomaa usein olevansa asioiden edessä arka ja pintaan nousee monia tunteita. Pelko, into sekä uusien asioiden huuma valtaa helposti mielen. Ja niinhän sen kuuluukin mennä.

Muutos ja eteenpäin meneminen alkaa yleensä pienestä. Huomaat ajattelevasi uusia...