TIETOA MINUSTA

Hanna-Maija Kallionpää

Hyvinvoinnin ammattilainen

Olen Hanna-Maija Kallionpää. Nainen, joka toimii yrittäjänä sydämensä halusta ja voimasta. Intuitiotaan kuullen ja sitä seuraten.

Oma tieni tähän on ollut omanlaisensa, ottaen ajan, jonka tarvitsin. Nyt kaikkien vuosien jälkeen, olen ikään kuin saapunut perille, itseeni! Elän pienessä kylässä maaseudulla, metsän ympäröimässä talossa. Omassa mummulassani. Tänne olen myös perustanut hoitotilani, Kaivotuvan. Kaivotupaan kuuluu myös kota, jossa tuli sytytetään erilaisten teemojen illoissa. Vuosien saatossa luonto, rauha ja oman ääneni kuuleminen ovat auttaneet minua eheytymään ja nyt on minun vuoroni tarjota sitä sinulle.


Olen koulutukseltani kalevalainen jäsenkorjaaja, intuitiivinen kehoterapeutti, Hoitava Hengitys®-ohjaaja, vauvahieroja, Reiki-hoitaja, Yoga Yinful® ohjaaja sekä HLF Rentoutusohjaaja®. Olen myös RummunHetkien vetäjä, käyttäen kehärumpua, erilaisia soittimia sekä omaa ääntäni saatellessani sinut meditaatioon. Olen myös koulutukseltani kosmetologi. Varsinaisia kosmetologihoitoja en enää tee, mutta tämän koulutuksen myötä olen saanut ymmärryksen sekä opin meidän ihanan elimen, ihomme, saloihin ja toimintatapoihin. Olen myös koulutettu kokemusasiantuntija ja vertaisohjaaja (AT).