Palveluni

Vauvat

Jokainen vauva on arvokas aarre, lahja vanhemmilleen. Jo kohtuaikana hän kokee ja kehittyy. Äidin kohdussa häntä valmistellaan tähän maailmaan. Syntymä voi olla hyvin lempeä. Tai se voi olla hyvin vauhdikas. Siinä voi olla komplikaatioita tai se voi sujua hyvin. Vauva synnyttyään ilmentää oloaan ääntelemällä ja itkulla. Koska sanoja ei vielä ole, hänen kehonsa kieli kertoo miltä tuntuu.

Minulle on sydämen asia ja olen kiitollisen nöyrä, että voin helpottaa sekä auttaa pienokaista voimaan hyvin. Auttaa kehoa helpottaen sekä kohtuaikana että synnytyksessä tulleita tiukkuuksia. Auttaa häntä syömään paremmin, helpottaen lihastiukkuuksia, jotka heikentävät imuotetta hänellä. Kun tulee aika, jolloin pienokainen lähtee kääntyilemään sekä liikkumaan enemmän, on hyvä, ettei kehon tiukkuudet häiritse motoriikan kehittymistä. Kun vauva voi hyvin, koko perhe voi hyvin. Hoito tehdään aina vanhemman läsnä ollessa, häntä kuullen sekä keskustellen. Käymme läpi raskausajan ja synnytyksen. Luottamus, läsnäolo ja hänen kehon herkkä kuuleminen on minulle hoitajana äärimmäisen tärkeätä.

Kokonaisvaltaisia hoitoja voit valita vauvojen kehohoidoistamme joko kalevalaisen jäsenkorjauksen tai lempeän vauvahieronnan. Teen hoidot kotikäynteinä, näin ympäristö on hänelle tuttu sekä turvallinen. Myös lähtemisen stressi jää pois.