Palveluni

Luennot

Luennoitsija Hanna Kallionpää
Koulutettu kokemusasiantuntija ja vertaisohjaaja (AT)
Hoitava Hengitys ® -ohjaaja
Intuitiivinen kehoterapeutti
Kalevalainen jäsenkorjaaja
MTEA 1ja 2

Tulen mielelläni luennoimaan eri tilaisuuksiin niin yhdistysten, yritysten tai oppilaitosten tilaisuuksiin.
Luennot räätälöidään aina yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Ne ovat toteutettavissa niin livenä kuin verkon kautta 


LÄHEISENÄ KIPUUN

Luennossa paneudutaan siihen, millaista elämä on, kun perheessä pitkäaikainen kipu on läsnä. Läheisen rooli on valtavan merkittävä kipuilevalle. Käymme myös läpi sitä, miten läheinen jaksaa olla tukena. Ja miten omia voimavaroja on tärkeätä pitää yllä. 

SURUN ÄÄRELLÄ

Luennossa kerron oman tarinani siitä, kuinka oma läheiseni elämässä päihdeongelma otti vallan. Ja johti lopulta hänen menehtymiseen. Alkoholi muuttaa läheisen käyttäytymisen ja koko ihmisen. Tuttu ihminen on ikäänkuin poissa. Suru ja huoli, viha ja pelko. Kaikki nämä tunteet läheinen käy lävitse. Luennosta saat lohtua näiden tunteiden kanssa olemiseen. 

TUNTEVA KEHOMME

Mielemme ja kehomme ovat yhtä. Usein kuulemme paremmin mielemme äänen. Kehollamme on kuitenkin paljon kerrottavaa. Se myös muistaa asioita ihan meidän lapsuudestamme asti. Sisäinen lapsi, läsnäolo hetkessä ja kehon reagointi vaikuttavat siihen millainen kokonaisuus olemme. Mielen ja kehon yhteyttä voi opetella kuulemaan ja näin ymmärtämään itseään paremmin. 

HOITAVA HENGITYS ®

Hoitava Hengitys ® on menetelmä, joka johdattaa sinut huomaamaan oman hengityksesi. Sillä miten hengität on vaikutusta sinun terveyteesi. Astma, uniapnea sekä kuorsaus ovat hengitykseen liittyviä ongelmia ja niihin saa apuja tällä menetelmällä. Käymme myös läpi mikä ero on suun kautta hengityksellä verrattuna nenähengitykseen. Oikealla hengityksellä on myös suuri vaikutus liikunnassa. Saat vinkkejä hengitysharjoituksiin jotka voit sujauttaa vaivattomasti omaan arkeesi, hyvinvoitiasi tukemaan.