Kurssit

Kurssit

HMK Intialainen päähierontakurssi

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Intialaista päähierontaa! Tämän kurssin jälkeen voit tarjota niin läheisillesi kuin mahdollisille asiakkaillesi hemmottelevan, hellivän sekä mieltä ja kehoa rauhoittavan kokemuksen.

Intialaisesta päähieronnasta on monta eri variaatiota. Tämä on niistä yksi. Hoito on kulkenut matkassani jo vuosia. Kaikille eri muodoille on kutenkin yksi yhdistävä tekijä. Sillä on kautta aikojen tuotettu mielihyvää läheisille. Siihen on tullut vivahteita monista eri kulttuureista mm. Turkista, Kiinasta sekä Intiasta. Monissa maissa tämä kuuluu esimerkiksi parturi ja kampaamokäynnin yhteyteen. Meillä tästä on muotoutunut omansa ja se usein tehdään omana hoitokäyntinään.

Ihminen on kokonaisuus. Pään ja hiusten helliminen ja kosketus tuovat mielihyvää, rauhoittavat sekä rentouttavat. Päämme ja kasvojemme alueella sijaitsee n. 60 lihasta ja lukuisia akupisteitä. Koska tämä hieronta lähtee myös ylävartalon alueelta, käsitellen hartiat, niskan sekä kallonpohjan lihakset, saadaan käsittelyllä todella rentouttava vaikutus.

Päivän aikana perehdymme teoriaan. Saat tietoa hoidon historiasta ja vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin. Pääpaino kurssilla on kuitenkin itse tekemisessä, jonka parissa vietämmekin tiiviisti päivän. Päivä päättyy näyttöön opettajalle sekä sen jälkeen todistuksen saamiseen.

Kurssin jälkeen voit hemmotella läheisiäsi tai lisätä hoidon omaan hoitovalikoimaasi, jos jo toimit hyvinvoinnin parissa. Kurssi soveltuu pääsääntöisesti kaikille ja sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta hieronnasta. Tämä kurssi tuo sinulle taitoa olla läsnä ja tuoda kosketuksen kautta mielihyvää sekä rentoutta ympärillesi.

Kurssin vetäjänä toimin minä, Hanna-Maija Kallionpää, HMK Hyvinvointia Mielelle ja Keholle yrittäjä. Tämä hoitomuoto on kulkenut matkassani jo vuosia. Olen koulutukseltani kalevalainen jäsenkorjaaja, Hoitava Hengitys®- ohjaaja, kuumakivihieroja sekä kosmetologi. Ihmisen anatomia on siis minulle hyvin tuttua. Toimin myös ääni- ja energiahoitojen parissa. Olen koulutettu kokemusasiantuntija sekä vertaisohjaaja (AT). Olen myös intuitiivinen kehoterapeutti sekä rentoutusohjaaja. Erilaisten tapahtumien vetäminen on minulle hyvin mieluisaa. Ennen kaikkea koen olevani kanssakulkija. Näen ihmisen kehon ja mielen kokonaisuutena. Minulle on valtavan tärkeätä, että tulemme kohdatuksi, kuulluksi sekä nähdyksi juuri sellaisena kuin olemme. Tätä haluan tuoda omalla ammattitaidollani ja osaamisella lisää tähän maailmaan.

Kurssin hinta on 140 euroa (sis. Alv 24 %) ja se sisältää kurssimateriaalin, opetuksen, näytön ja todistuksen HKM Intialaiseen päähierontaan. Tarjoan myös kahvin/teen sekä pikku purtavaa.

Facebookin puolelta voit tarkastella koska seuraava kurssi pidetään.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse:

hanna.kallionpaa@gmail.com

Olet lämpimästi tervetullut mukaan antoisaan kurssipäivään!