HINNASTO

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalaista perinteistä tallennettua osaamista. Hoidossa tasapainotetaan koko keho jalkapohjista kallonrajaan saakka lempeän mutta tehokkaan mobilisaatiokäsittelyn avulla. Hoito kestää n. 1,5-2 tuntia. Tämä on yksilöllistä, sillä hoito ottaa aikaa sen verran, minkä juuri sinä tarvitset. Hoito tehdään aina yksilöllisesti juuri sinun kehoasi kuullen.

70€

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS VAUVOILLE

Vauvojen jäsenkorjaus on hellä, tasapainottava käsittely koko keholle. Kohtuelämä ja synnytys saattavat jättää kehoon tiukkuuksia. Tällä käsittelyllä autetaan pientä voimaan hyvin.

50€

Huom! Ainoastaan kotikäynteinä Pohjois-Pirkanmaan alueella. Hoitoon lisätään 5-20  matkakuluja.

VAUVAHIERONTA BABY BALANCE

Lempeä hieronta, jossa apuna käytetään mobilisaatiota sekä vyöhyketerapiaa. Hoidolla saadaan helpotusta mm. itkuisuuteen, imemisongelmiin sekä unihäiriöihin. Käsittely on äärimmäisen lempeää ja se tehdään aina yhteistyössä äidin tai isän kanssa, lasta kuunnellen ja hänen tahtiinsa edeten.

50€

Huom! Ainoastaan kotikäynteinä Pohjois-Pirkanmaan alueella. Hoitoon lisätään 5-20 matkakuluja.

KUUMAKIVIHIERONTA SELKÄPUOLELLE

Hoito lähtee jalkapohjista ja päätyy pään alueelle. Keho hierotaan lämpimiä kiviä liikutellen. Selän, niska-/hartia-alueen sekä pään käsittely myös käsin tehden. Hoito kestää n. 30 minuuttia.

30€

KUUMAKIVIHIERONTA KOKOVARTALOLLE

Koko vartalon hieronta lämpimillä kiviä liikutellen. Selän, niska-/hartia-alueen sekä pään käsittely myös käsin tehden.
Hoidon kesto n. 60 minuuttia

55€

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Hieronta lähtee lapaluiden korkeudelta ja päätyy pään alueen käsittelyyn. Hoidolla voidaan helpottaa hartia-, niska- sekä kallonpohjan alueen tiukkuuksia. Hoidossa myös käsivarret käydään lävitse. Päänahka usein reagoi stressitilanteisiin ja sitä on hyvä käsitellä lempeästi hieromalla. Hiuspohjan verenkierto myös vilkastuu. Hoito tehdään istuen ja vaatteiden päältä. Hoidossa ei käytetä öljyä. Erittäin rentouttava ja koko kehoon vaikuttava käsittely. Hoito kestää n. 30 minuuttia.

39€

REIKI-ENERGIAHOITO

Noin 60 min kestävä rentouttava ja tasapainoittava hoito niin keholle kuin mielellekkin. Hoidossa käydään läpi koko keho kosketushoitona vaatteittesi päältä. Saat vain lepäillä ja kokea hoidon. Hoidon jälkeen käymme yhdessä rauhassa läpi hoidon kulun.

50€

REIKI-KAUKOHOITO

Noin 60 min kestävä rentouttava ja tasapainottava hoito niin keholle kuin mielelle. Reiki on paikasta riippumatonta ja sen energia välittyy tehokkaasti kaukohoitona. Sovimme yhdessä hoidolle sopivan ajankohdan, jolloin olet rauhallisessa  hetkessä kotona ja voit vain nauttien ottaa hoidon vastaan. Saat minulta hoidon jälkeen viestin sopimamme mukaisesti joko sähköpostiisi tai tekstiviestinä.

40€

RUMMUN HETKI -RENTOUTUS

Saat lepäillä hoitopedillä hiljentyen ja rentoutuen hengityksen kautta. Rumpu lähtee soimaan, sinun tilaasi tutkien. Rentoutuksen aikana rumpu käy kehosi yllä tuoden värähtelyt, jotka tunnet. Rummun syke ja rytmi rauhoittavat mieltä. Mielen rauhoittuessa kehokin lähtee rentoutumaan, matalataajuisten ääniaaltojen tätä tukiessa. Stressi ja jännittyneisyys helpottavat. Päätämme hetken keskustellen.

50€

REIKI JA RUMMUNHETKI YHDISTETTYNÄ

Hoidossa yhdistellään Reiki-energiahoito ja RummunHetki-rentoutus. Saat ottaa hoidon vastaan rentoutumalla hoitopedille. Kesto noin 60 min.

80€

SANAT SINULLE

Sanat Sinulle ovat intuitiivisesti kirjoitettua tekstiä juuri sinulle. Ne eivät ole ennustuksia eivätkä anna selviä ohjeita tai ratkaisuja. Sanat voivat tukea ymmärrystä tämän hetken tilanteeseen, polkusi kohtaan opastuksena. Sanat Sinulle voit tilata sähköpostitse tai tulla henkilökohtaiseen tapaamiseen.

Kirjeenä sähköpostiisi 35€
Henkilökohtainen/verkon kautta tapaaminen 45€

HOITAVA HENGISTYS® -ohjaus

Hoitava Hengitys on menetelmä, joka ohjaa sinut hengittämään oikein ja näin voimaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Ohjauksessa tarkastellaan muun muassa nenähengityksen merkitystä sekä millainen vaikutus hiilidioksidin määrällä on sinun hyvinvointiisi. Mukaan kuuluu hengitysharjoituksia ohjatusti.
Sisältää kaksi tapaamista, kesto n. 90 min.

Yksilöohjaus 80€

HELLIVÄ HARMONIA -ÄÄNIMALJAYKSILÖRENTOUTUS

Saat asettua hoitopedille mukavasti lepäämään ja ottaa vastaan tiibettiläisten äänimaljojen soinin sekä äänen värähtelyn. Ne rentouttavat sinua syvältä sisältä, aina solutasolle asti. Rentoutuksen aikana asetan äänimaljan keholle ja vaihtelen sen paikkaa. Rentoutuksen jälkeen käymme kokemuksesi rauhassa läpi ja saat jakaa ajatuksia juuri sen verran kuin se sinusta siinä hetkessä tuntuu hyvältä. Kesto 60 min.

50€

REIKI JA ÄÄNIMALJAHOITO YHDISTETTYNÄ

Tämä hoitokokonaisuus vie sinut rentoutuksen, levon, energian ja äänen väreilevään maailmaan.
Maljojen hiljennyttyä jatkamme hoitoa Reiki energiahoidolla. Koko hoito käydään kosketushoitona vaatteittesi päältä. Saat vain lepäillä ja kokea hoidon.
Hoidon jälkeen käymme yhdessä rauhassa läpi hoidon kulun keskustellen.
Hoidon kesto n.75 min.  

80€

LEVON JA LÄMMÖN HETKI

Hoitohetkessä yhdistyy kuumakivihoito sekä Tiibettiläiset äänimaljat.Saat asettua hoitopedille lepäämään ja nauttimaan kivien lämmöstä kehollasi. Kivet asetellaan hierovin liikkein kehoa rentouttaviin kohtiin ja sinut kääritään lämpimän viltin halaukseen kivien jäädessä paikoilleen. Tämän jälkeen saat nauttia lämpimässä Tiibettiläisten äänimaljojen harmoninissa soinnuissa hetken aikaa.Hoito päättyy hiljaisuuteen ja rauhaan. Hoidon kesto 45 minuuttia.  

45€

RENTOUTUSHINNAT:

YKSILÖOHJAUS 45 €/tunti
Kartoitamme yksilöllisesti juuri sinun tarpeesi rentoutus/ meditaation tarpeesta.Tapaamme kahden kesken keskustellen. Apua ohjauksesta on moniin eri tilanteisiin mm. stressinhallintaan, unettomuuteen ja arjen keskellä hetken pysähtymiseen, joka auttaa sinua jaksamaan.

SPECIAL TUNTI 20 €/hlö
Rentoutustunti rakentuu teeman ympärille. Teemoina voivat olla esim. sisäinen lapsi, oman voiman nostatus, Chakrat ja paljon muuta. (Ryhmätunti)

WORKSOPIT JA TYÖPAJAT 35 €/hlö
Rakentuvat eri harjoitusten ympärille mm. hengitysharjoitukset, mudrat ja rentoutustekniikat. Räätälöidysti eri tarpeisiin ja eri kokoisille ryhmille.Kesto n. 2-2,5 tuntia.

RETRIITIT

Saatavilla niin puolipäivä-/ päiväretriitit. Järjestetään eri koonnein ja teemoina sekä harjoitteiden ympärille. Seuraa tapahtumia Facebook sivultani.


Kaikki meditaatio- ja rentoutusohjaukset ovat tilattavissa eri koonnein yrityksille, yhdistyksille, polttari- ja ystäväporukoille. Kysy tarjous, niin suunnitellaan juuri teidän näköinen kokonaisuus.
Yhteydenotot joko sähköpostitse tai puhelimitse.

INTUITIIVINEN KEHOTERAPIA

Intuitiivisessa kehoterapiassa lähdemme avaamaan tilannetta kehon kautta. Tunnelukkoja, reaktio- ja toimintamalleja sekä omia uskomuksia on hyvä tarkastella, kun huomaa, että jokin asia tuntuu rajoittavalta tai ahdistavalta. Silloin, kun tuntuu, että haluaa ottaa ensimmäisen askeleen kohti itseään. Katsomaan yhdessä, mitä eväitä ja ratkaisuja löydämme omaan elämään toteutettavaksi sekä tutkittavaksi. Hoidon kesto 90-120 min.

75€

HELLIVÄ KOSKETUS

Rentouttava, kehoterapeuttinen hoito.
Hellivä kosketus on hoito, jossa koko kehosi saa hellivän käsittelyn hierovin liikkein. Hoidossa käsitellään päänahka, kasvot, decolte, kädet, vatsa (voidaan myös jättää käsittelemättä, jos niin haluat) ja jalat aivan varpaisiin asti. Hoidossa käytetään tuoksutonta öljyä, mutta saat halutessasi myös tuoksua mukaan. Hoito on koko kehoa rentouttava, hermostoa tasapainottava ja stressiä laukaiseva. Rauhan ympäröimänä voit asettua kuulemaan kehosta nousevia tuntemuksia ja tunteita. Tai vain levähtää hellivässä kosketuksessa. Hoidon jälkeen käymme yhdessä läpi kokemuksesi keskustellen sinun tarpeesi mukaan. Hoito on saatavissa myös kasvojen ja decolteen sekä jalkaterien alueelle keskittyvänä hoitona. 

Hellivä kosketus:

- koko keholle kesto n. 105 min. 70€

- Kasvot, decolte ja jalkaterät kesto n. 60 min. 50 €

50-70€

LUENNOT

Luentoja on saatavissa räätälöidysti tilaajan tarpeen mukaan. Yrityksille, yhdistyksille sekä oppilaitoksille. Kysy tarjousta sähköpostitse.

Kaikki hinnat sis. Alv 24% ja ovat voimassa toistaiseksi.