Reiki

Reiki 1


Kurssilla tutustutaan siihen, mitä ja mikä tämä alunperin japanilainen luonnollisen hoitamisen menetelmä on. Tutustumme energiahoitamiseen sekä siihen, mitä käsillä hoitaminen on. Kurssin jälkeen voit hoitaa ennen kaikkea itseäsi, sillä Reiki on mitä upein itsehoitomenetelmä. Voit myös hoitaa läheisiäsi tällä Elämänenergiaa välittävällä Reikihoidolla.


Reiki on sukellus sinuun itseesi. Reikin kautta voit löytää polun rauhaan ja onnellisuuteen omassa itsessäsi. Kurssin aikana sinulle tehdään Reikin aktivoinnit.

Reikissä hoitaja kanavoi puhtaita, korkeinta energiaa eikä näin ollen siirrä mitään itsestään hoidettavaan. Parhaimmillaan Reiki rentouttaa, rauhoittaa sekä tasapainoittaa hoidettavaa juuri niin, kuin se siinä hetkessä hänelle on tarkoitettu.

Reiki ei ole uskonnollinen suuntaus eikä se ole sidottu mihinkään uskontoon. Kurssin opit noudattavat Mikao Usuin perinnettä.

Kesto: Kurssi on kaksi päiväinen. Kurssipäivien jälkeen kokoonnumme vielä kerran verkon välitteisesti, jolloin käymme vielä läpi, mitä kaikkea Reiki on tuonut elämääsi.

Hinta: Kurssin hinta on 190 euroa (sis. Alv 24 %)

Reiki 2


Tällä kurssilla lähdemme syventämään energiatyöskentelyä. Mitä kaukohoito on sekä miten se tehdään. Opit Reikin symbolit. Mitä ne tarkoittavat ja miten niitä käytetään. Sinulle tehdään Reiki 2 tason aktivoinnit. Tutustumme myös meditaatioon sekä hiljentymiseen hengityksen kautta.

Huom! Reiki 2 kurssi edellyttää, että sinulla on jo Reiki 1 tason koulutus käytynä.

Kesto: Kurssi on kaksi päiväinen. Päivien jälkeen alkaa kaukohoitojen tekemisen aika, jolloin pidämme yhteyttä ryhmälle/sinulle sopivilla kanavalla (Facebook-ryhmä, WhatApp tms.) Kokoonnumme vielä kerran verkon välityksellä yhteen kaukohoitojen jälkeen.

Hinta: Kurssin hinta on 320 euroa (sis. Alv 24 %)


Olet lämpimästi tervetullut matkalle Reikin energioihin ja ennen kaikkea itseesi ❤

Lisätietoja sekä ilmoittautumiset sähköpostilla:

hanna.kallionpaa@gmail.com

Seuraavat kurssit alkavat 2023 vuoden alkupuolella. Seuraa ilmoittelua Facebook sivuiltani tapahtumat kohdasta, sillä kurssien ajankohdat tulevat sinne näkyviin.