Irtipäästäminen ja uuden mahdollistuminen

14.06.2022

Irtipäästäminen ja uuden mahdollistuminen. Se on ollut teemana itselläni. Miten vapauttavaa on päästää irti vanhasta. Ja miten upeata on sen myötä huomata uusien asioiden tuleminen omaan elämään.

Kuulostaa ja tuntuu hyvältä. Mutta helppoa se ei aina ole. Ottaa se loikka ja päästää irti. Mieli koittaa jarruttaa ja sen kautta kehosta alkaa nousemaan vanhat muistot. Voi tuntua ihan fyysisiä oireita. Jotain vanhaa kaavaa ja uskomuksia pyrkii päivänvaloon.

Silloin ne täytyy kohdata. Lempeästi viedä itsensä sen sisäisen lapsen ääreen. Kuulla ja lohduttaa. Antaa aikaa. Tyynnyttää. Kaikki järjestyy kyllä. Nyt voit päästää irti, olet tullut kuulluksi ja nähdyksi.

On tullut aika antaa itselleen lupa onnellisuuteen. Uuteen vaiheeseen elämässä, omalla polulla. Laajentaa niitä omia rajoja turvan kautta. Olla valmis sallimaan kaiken hyvän, oikeasti ja häpeämättä.

Tämä ei tarkoita sitä, että tästä eteenpäin elämä on vain juhlaa. Eteen tulee edelleen haasteita. Itsensä kohtaamista ja uuden oppimista. Ja myös sitä irtipäästämistä. Me kehitymme ja kasvamme, opimme sekä lisäämme tietoisuuttamme. Polku kääntää suuntaa ja välillä tulee uuteen risteykseen. Ja niin sen kuuluu mennäkkin.

Mutta nyt tässä vaiheessa ollessani, tunnen vapautta. Olen löytänyt oman voimani ja ääneni. Näen itseni sinä naisena, minkä tähän astiset kokemukset ovat minusta muovanneet. Tässä on hyvä olla nyt, tällä ymmärryksellä mikä minulla nyt on.

Toivon sinulle kesäöiden lempeyttä ja kirkkautta. Anna auringon polttaa pois vanhaa ja tuoda tilalle uutta. Kuuntele ja näe luonto ympärilläsi. Istu ja vain hengitä. Tee asiat omissa rajoissasi, tunnustellen ja kuullostellen. Mikä tuntuu hyvältä, sitä se sinulle on 💚

Ihanaa keskikesän aikaa juuri Sinulle 💚

-Hanna-Maija