Palveluni

Keho ja mieli

Olen kokenut tärkeäksi kouluttautua näiden vuosien ajan niiden hoitojen pariin, jotka opastavat ihmisen oman kehon ja mielen äärelle. Tarjoten sinulle mahdollisuuden kuulla, miten kehosi voi ja mitä se mahdollisesti kantaa mukanaan. Meidän kehomme on äärettömän viisas ja se kantaa myös niitä tunteita, traumoja sekä muistoja, joita emme ehkä halua kohdata tässä hetkessä.

Meillä jokaisella on oma historiamme. Jokaisella meistä on omat voimamme, tunteemme sekä kokemuksemme. Jotkut toimintamme tai reaktiomme vain tulevat, ikään kuin meistä syvältä. Automaattisesti, sillä näin olemme aina selvinneet.

On arvokasta lähteä tutkimaan mielen ja kehon yhteyttä, sitä miten ne vaikuttavat toisiinsa. Oppia tuntemaan itsemme, toiminta- ja reaktiomallimme sekä näkemään itsemme sinä upeana kokonaisuutena, mikä olemme.

Olen loputtoman kiinnostunut ihmisestä ja siitä, kuinka minä, käyttäen kaiken ammattitaitoni, intohimoni sekä intuitioni, voisin helpottaa kehoa ja mieltä. Opastaa ja olla kanssakulkijana sinun matkallasi itsetuntemuksen, kehon ja mielen maailmaan.

Intuitiivinen kehoterapia, Kalevalainen jäsenkorjaus, itsetuntemusohjaus, Reiki energiahoito, meditaatio- ja Yoga Yinfull®- sekä Hoitava Hengitys®- ohjaus voivat tarjota turvallisen ja monimuotoisen menetelmän avuksesi matkalle itseesi. Tutustu valikoimaan Hinnastossa.