Kurssit

Rentoutumisesta Meditaatioon -ryhmä

HMK Rentoutumisesta meditaatioon -ryhmä aloittaa 05.01.2023 Kaivotuvalla.

Ryhmässä lähdemme tutustumaan mitä on rentoutuminen ja meditaatio, sekä miten ne eroavat toisistaan. Luomme tilan turvalle ja rauhalle, jotta voit päästää itsesi laskeutumaan kohti rentoutumista.
Tutkimme eri tapoja juuri sinulle sopivaan tapaan rentoutua, sillä olemme yksilöitä ja jokaiselle rentoutumisen ja pysähtymisen tila syntyy erilaisilla tavoilla.


Lähdemme askel askeleelta kohti hiljaista meditaatiota käyttäen eri rentoutumis tapoja. Ryhmä kokoontuu 2-3 viikon välein tekemään ohjatusti eri rentoutuksia kuusi kertaa.

Kerroissa mm.
-Tiibettiläiset äänimaljat
-Mielikuvamatka
-Hengityksen kautta rennoksi
-Luontomeditaatio
-Kehon liikkeen kautta hiljaiseen meditaatioon
-Hengityksen kautta hiljaiseen meditaatioon

Ryhmä on suljettu ryhmä, jotta saamme rauhassa edetä juuri osallistujien omaan tahtiin. Ryhmään on rajoitettu osallistujamäärä, maksimissaan 6 henkilöä Seuraavat päivämäärät aloittamisen jälkeen voimme suunnitella yhdessä.

Maksuvaihtoehtoina ovat joko edullisempi kertasuorite 100 euroa ( joka sisältää kaikki kuusi kokoontumista) tai 20 euroa/kerta (jolloin kokonaishinnaksi tulee 120 euroa). Hinnat sisältävät alv 24 %.
Kurssin vetäjänä toimii Hanna-Maija Kallionpää.
Jos sinulle heräsi kysymyksiä, ota minuun yhteyttä, kerron mielelläni lisää Ilmoittautumiset viestitse tai soittamalla p. 045 1092013 Hanna-Maijalle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle itseesi ❤