Palveluni

Keho

Meidän kehomme on äärettömän viisas ja siksi sitä pitäisi hoitaa sekä hemmotella. Antaa sille huomiota myös ennen kuin siihen tulee mahdollisia kipuja ja tuntemuksia.

Kun kehoa hoidetaan kiireettömästi ja sitä kuunnellen, se on äärimmäisen rentouttavaa ja stressiä laukaisevaa. Lihasjännitykset helpottuvat ja lymfakierto sekä aineenvaihdunta tehostuu. Hoidot tasapainottavat hermostoa sekä kehoa ja mieltä.

Olen kokenut tärkeäksi kouluttautua näiden vuosien ajan niiden hoitojen pariin, jotka opastavat sinut oman kehosi äärelle. Tarjoten mahdollisuuden kuulla, miten kehosi voi ja mitä se mahdollisesti kantaa mukanaan. Olla auttajana pitkäaikaisen kivun kanssa elämisessä, helpottaen sitä niin kuin se tässä kohtaa on mahdollista. Olen loputtoman kiinnostunut ihmisestä ja siitä kuinka minä, käyttäen kaiken ammattitaitoni, intohimoni sekä intuitioni, voin helpottaa kehoa ja sitä kautta myös mieltä. Nähdä ja kohdata sinut kokonaisuutena ja yksilönä.

Hoitovalikoimastani keholle löydät intuitiivisen kehoterapian, Kalevalaisen jäsenkorjauksen, kuumakivihieronnat, Intialaisen päähieronnan sekä Hoitavan Hengitys®-ohjauksen. Ota yhteyttä, keskustellen löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan hoidon.